Idėja 2009

„Idėja“ kviečia išbandyti save

Idėja – aukštųjų mokyklų studentus, dėstytojus ir verslo atstovus vienijanti pirmoji ir vienintelė Lietuvoje studentų rinkodaros darbų paroda. Inovacijų ir naujausių technologijų amžiuje gyvenantiems žmonėms tampa vis  plačiau aptarinėjamas saugumo klausimas. Šalyje svarbi ne tik valstybės gerovė, bet taip pat ir internetinis, namų ar finansinis saugumas.

Todėl jau nuo rugsėjo 15 d. prasidėjusi „Idėja“ studentų komandoms suteikia galimybę plėtoti savo sukurtas unikalias ir dar niekur neregėtas idėjas laisvai interpretuojama tema - saugumas.

Jau 11 metus iš eilės startuojantis projektas studentams siūlo ne tik pagilinti teorines marketingo srities žinias, bet taip pat jas pritaikyti ir praktikoje, išbandyti rinkodaros tiesų veikimą realioje rinkoje bei patirti kiekvienos reklaminės agentūros kasdienybę savo kailiu.

Projekto metu komandoms bus pateiktos užduotys bei mokymų paketas, leisiantys originaliai ir pritaikant įgytas žinias vystyti savo susikurtą idėją. Taip pat savo patirtimi su dalyviais dalinsis verslo atstovai bei akademinės bendruomenės nariai. Studentai galėdami tiesiogiai bendrauti su verslo atstovais turės galimybę įgyti reikalingų praktinių įgūdžių, o verslo atstovai - pasisemti naujų ir originalių idėjų iš dalyvaujančių projekte studentų atliktų darbų. Tai ateityje leis akademinei bendruomenei atitinkamai tobulinti mokymosi programas, o potencialiems darbdaviams tikėtis jų lūkesčius atitinkančios darbo jėgos, o tai yra ypatingai aktualu inovatyvių sprendimų reikalaujančiuose sektoriuose.

Komandos, pateikusios užduočių sprendimus laiku, bus vertinamos kompetentingų specialistų, kurie ne tik nuspręs, kas pateks į pavasarį vykstantį finalą, tačiau pateiks pastabas ir savo pasiūlymus. Kitoms komandoms bus pasiūlyta iš naujo dalyvauti pavasario semestre.

Projekto tikslas - skatinti studentus domėtis rinkodaros ir reklamos sritimis, parodyti savo sugebėjimus, įgyvendinant rinkodaros strategijas bei kuriant reklamas.


grįžti
Oct 10, 2014 Kategorija: Pranešimai