Kontaktai

Idėja: geriausių rinkodaros idėjų kalvė

Prasideda registracija į jau 11 kartą vykstančią nacionalinės rinkodaros ir inovacijų darbų parodą studentams ir dėstytojams – „Idėja“, kurios šių metų tema yra saugumas. Projektas „Idėja“ skirtas aukštųjų mokyklų ir verslo atstovų bendradarbiavimo skatinimui bei stiprinimui.

Projektas padės studentams pagilinti teorines bei įtvirtinti praktines rinkodaros žinias, kuriant strategijas savo pačių sugalvotiems inovatyviems produktams. Savo patirtimi su dalyviais dalinsis akademinės bendruomenės atstovai ir žymiausi Lietuvoje rinkodaros specialistai.

Siekiant į projektą įtraukti vis didesnį skaičių studentų, šiais metais “Idėja” vyks tiek rudens, tiek pavasario semestrų metu. Jos metu dalyviai bus pakviesti kurti sprendimus asmens, šeimos, objektų ir valstybės saugumui.

Rudens semestrą su savo unikaliomis idėjomis užsiregistravusioms komandoms projekto organizatoriai pateiks su rinkodara susijusias užduotis bei mokymų paketą, kas leis vystyti bei auginti komandos susikurtą idėją. Laiku pateikusios atsakymus komandos bus vertinamos kompetentingų specialistų, kurie ne tik nuspręs, kas pateks į pavasarį vykstantį finalą, tačiau ir pateiks konstruktyvią kritiką ar pastabas. Stipriausios idėjos keliaus į finalą, o kitoms komandoms bus pasiūlyta iš naujo dalyvauti pavasario semestre.


Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite: http://www.ideja.ef.vu.lt


Registracija vyksta iki spalio 11 d.


grįžti
Sep 16, 2014 Kategorija: Pranešimai